De Amsterdamse RAI deelt uit en biedt zijn Zuidas buren de mogelijkheid om gratis de HISWA Amsterdam Boat Show aankomende week te bezoeken. Deze actie geldt voor werkenden en iedereen woonachtig op de Zuidas.

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe boot (tot ca. 10 meter), onderdelen of accessoires, informatie zoekt voor een bootvakantie, alles wilt weten over de mooiste recreatiegebieden, liefhebber bent van klassieke schepen of zelf een aantal watersporten wilt uitproberen, de HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be voor iedere (potentiele) watersportliefhebber.

Zeilbootsteiger op de HISWA Amsterdam Boat Show

Zeilbootsteiger op de HISWA Amsterdam Boat Show

Er zijn twee aanbiedingen

1: Gratis toegang tijdens de avondopening van de HISWA Amsterdam Boat Show, op do. 7 en vr. 8 mrt van 18.00 – 22.00 uur.

U bent van harte welkom tijdens de avonden voor een hapje en een drankje bij Strandzuid aan de RAI Haven of bij BAUT, het unieke pop-up restaurant van de bekende topchef Michiel van der Eerde. Op vrijdagavond is er een speciale HISWA Shopping Night met extra mooie aanbiedingen en leuke shopping activiteiten.

2: Voor diegenen die niet naar de avondopening kunnen komen, maar wel graag de HISWA willen bezoeken, is er een andere aanbieding: Twee HISWA-kaarten voor de prijs van 1 (€15).

Voor beide acties, dus de gratis avondkaart en de 2=1 actie, kunt u  terecht op www.hiswarai.nl/zuidas.

De benodigde vouchercode = HSWZA2019

Meer info over het programma: www.hiswarai.nl

HISWA Amsterdam Boat Show

HISWA Amsterdam Boat Show