Read in: English

De Zuidas krijgt zijn allereerste golftoernooi: ZUIDAS Golf Date. Of je nu je GVB hebt of nog nooit een golfclub hebt vastgehouden, op 7 juni is Golfcentrum Amsteldijk vanaf 17.30 uur the place to be om te socializen en te netwerken.

Initiatiefnemers van dit evenement zijn Barbara Peek en Eduard Herkes, uitgever van ZUIDAS. magazine. Barbara is bekend van Lapeek sportstyle en haar ‘Little Black Dress’ voor op de golf- en tennisbaan, en weet mensen te verbinden. “Die verbinding leg ik door het bedenken en organiseren van sportieve events”, zo vertelt Barbara.

“Dit sluit helemaal aan bij de opzet van dit magazine”, vertelt Eduard. “We geven niet alleen een kijkje in de wereld van de Zuidas, maar willen ook lifestyle events organiseren om wie woont en werkt op de Zuidas met elkaar in contact te brengen.”

Netwerken en fun tegelijk!

“Het idee van ZUIDAS Golf Date is vorig jaar september ontstaan”, vertelt Barbara. “Samen met Eduard hadden we een visie: we willen alle mensen, die wonen en werken op de Zuidas, met elkaar kennis laten maken. En hoe kan dat beter dan op de golfbaan? Niet voor niets worden veel zaken op de ‘green’ gedaan en is golf de ultieme sport om te netwerken.”

Waarom op de Zuidas? “Dit is natuurlijk een bijzonder stukje Amsterdam, een spannend gebied dat waanzinnig in ontwikkeling is en mij doet denken aan de tijd dat ikzelf downtown New York woonde. Al die nieuwe mensen willen we met elkaar verbinden. We hebben voor Golfcentrum Amsteldijk gekozen omdat dit golfcentrum op nog geen tien minuten afstand van de Zuidas ligt.”

Golfcentrum Amsteldijk

“Tweede voordeel is dat Golfcentrum Amsteldijk het beste trainingscentrum van Europa is. Het toernooi is zeker niet alleen voor de golfer met GVB bedoeld. Ook mensen die nog nooit een golfclub in hun handen hebben gehouden zijn welkom. Door ons toernooi komen de deelnemers in aanraking met deze leuke sport en zijn misschien wel zo enthousiast dat ze, voor- na of tijdens hun lunchpauzes, hier vaker een balletje komen slaan.”

“ZUIDAS Golf Date krijgt uiteraard een vervolg. Hoe leuk zou het zijn als de deelnemers dan weer meedoen en ze, in de tussenliggende tijd, hun slag hebben verbeterd. Maar het allerbelangrijkste doel van dit toernooi is om de mensen die wonen en werken op de Zuidas met elkaar te verbinden, noem het gerust de Zuidas lifestyle”, aldus Barbara en Eduard.

Hoe schrijf ik mij in voor ZUIDAS Golf Date?

Deelnemers aan de ZUIDAS Golf Date hebben de keuze uit 3 onderdelen:

1. Wedstrijd 9 holes A-status wedstrijdbaan – spelvorm Texas Scramble (GVB verplicht).

2. Clinic shortgame inclusief wedstrijd 9 holes par 3 (GVB niet verplicht, enige golfervaring wel)

3. Beginners clinic van 2 uur op het oefencentrum van de 9 werelden. Voor de beginnersclinic heeft Amsteldijk golfclubs te leen.

Voor onderdeel 1 en 2 is het mogelijk om per bedrijf (collega’s) of per appartementencomplex (bewoners) een flight te reserveren per 4 personen. Uiteraard moedigen wij het aan om je ook alleen op te geven; dé ultieme manier om kennis te maken met fellow Zuidas co-workers en bewoners. Wij noemen dit ook wel de ‘Zuidas golfstyle’.

Kosten: 75,- euro per deelnemer. Dit is inclusief greenfee, clinic, baanles. Golfcentrum Amsteldijk zorgt voor eten, drinken, wedstrijdtafel, baancatering, eten en drinken (bier, wijn, fris).

Het programma duurt van 17:30 tot 23:30 uur. Rond 23:00 uur is de prijsuitreiking. Om 23.30 uur vindt de afsluiting van de ZUIDAS Golf Date plaats.

Aan het evenement kunnen maximaal 100 deelnemers meedoen; maximaal 36 personen per onderdeel. Bestel daarom zo snel mogelijk je ticket(s).

Kaarten zijn te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/zuidasgolfdate

Read in: English