Op Woningsdag 2020 zullen drie violisten op de daken van Intermezzo, de Gershwin Brothers en in de binnentuin van Xavier een concert geven. Dit als cadeautje voor alle Zuidassers.

De violen worden bespeeld door de 3Violas: Hessel Moeselaar, Floris Faber en Geerten Feller. Om 13.00 uur spelen ze op het dak van Intermezzo, om 14.00 uur verhuizen ze naar de binnentuin van Xavier en om 15.00 uur zijn ze te vinden op het dak van de Gershwin Brothers. De concerten zijn kort maar krachtig en hebben een lengte van 15 minuten. Wat ze precies gaan spelen is nog een verrassing.

Vrolijk

“We vinden het heel leuk dat we dit mogen doen”, zegt Geerten Feller. “Normaal is Koningsdag voor ons een hoogtepunt en bouwen we een feestje in de stad, maar dat is dit jaar niet aan de orde. Daarom vinden we het extra bijzonder dat we toch nog wat te doen hebben en we Zuidassers blij kunnen maken.”

Het trio staat bekend om hun energieke stijl. Wat kunnen bewoners verwachten? “Een afwisselend concert met muziek waarbij je kunt wegdromen, maar ook kunt dansen. Het wordt in ieder geval vrolijk.”

Op Woningsdag kijk je hieronder live naar de 3Violas

Cadeau

Dit initiatief is ons cadeautje aan de bewoners. Geniet op uw balkon van de prachtige klanken en maak er thuis een feestje van. Heb je geen balkon of woon je te ver weg om het goed te horen? Geen nood, Zuidas.nl streamt de concerten live, of bekijk ze op deĀ Facebookpagina. Bewoners van Ella en van Summertime kunnen meeluisteren met het concert dat op het dak van Intermezzo wordt gegeven. Alvast een fijne Woningsdag.

Bron: Zuidas.nl