Read in: English

Voor de derde uitgave van ZUIDAS. magazine hebben we zes vrouwen geïnterviewd over hun passie en hun carrière. Wat drijft hen om voor het hoogst haalbare resultaat te gaan? Willemijn O’Connor is de tweede in de reeks. 

Willemijn voor zuidas magazine

Willemijn O’Connor FOTO: OONA MAKES PICTURES

Met haar 23 jaar lijkt Willemijn O’Connor nog wat jong voor een echte Zuidasser. Toch past ze precies in het rolmodel: jong, mooi, ambitieus en bereid hard te werken voor een succesvolle toekomst. Willemijn absorbeert de inspirerende vibes van de Zuidas.

Ravel Residence

Sinds twee jaar mag Willemijn zich inwoner van de Zuidas noemen. “Mensen zijn daar wel eens jaloers op. Het heeft toch een bepaalde status, hier wonen.” Ze woont in een studentenstudio van het Ravel Residence aan de Antonio Vivaldistraat en studeert HR management. 

In de toekomst ziet zij zichzelf als persoonlijke coach, loopbaanbegeleider. Haar doel is mensen te inspireren op zoek te gaan naar zaken waar ze blij van worden. “Dat kan individueel, maar ik zou mezelf ook binnen een bedrijf zien werken en aan de slag gaan met werknemers die niet lekker in hun vel zitten. En ja, dat kan zeker op de Zuidas!”, lacht ze.

Eerder kwam Martje Statema al aan bod.

Lees het complete interview in ons magazine; ZUIDAS. magazine ligt op veel openbare gelegenheden en in horeca op de Zuidas. 

Read in: English