Weer een fietsnieuwtje. Vanaf september 2019  wordt in de Mahlerstalling bij Station Amsterdam Zuid geëxperimenteerd met de wisselfiets. Dit is een nieuw concept dat met hulp van deelnemers wordt getest.

De combinatie fiets-trein is een gouden combinatie. De pilot is een initiatief van de Vervoerregio Amsterdam en is tot stand gekomen met kennisinstellingen, NS, Prorail en gemeente Amsterdam. Voor de test worden deelnemers gezocht die ten zuiden van Station Amsterdam Zuid wonen of werken en daarheen of vandaan met de trein reizen. Wil je meer weten? Kijk dan even op Levend Laboratorium met wisselfietsen Mahlerplein.

Fietsgarage Mahlerplein

Aanmelden

Woon of werk jij op minimaal 1,5 kilometer afstand, wil je een half jaar lang gratis gebruik maken van een flitsende Batavus met drie versnellingen, en wil je een bijdrage leveren in de zoektocht naar het efficiënter gebruiken van kostbare ruimte? Wil jij die kunnen parkeren op een premium plek direct bij de in en uitgang van de fietsenstalling, met daarbij ook op een beschikbaarheidsgarantie? Meld je dan op https://wisselfiets.amsterdam