Werk je op de Zuidas, dan heb je het doorgaans druk. Je hebt veel aan je hoofd en tijd of ruimte om te doorvoelen wat dingen met je doen, is er niet. Wil jij die tijd en ruimte nemen? Om te voélen? Te ontdekken welke bewuste actie je kiest rondom klimaat?
Kom dan naar de GRATIS interactieve workshop van  Leonie van Stekelenburg van Mindfulbizz: ‘De innerlijke (klimaat)tijger ontwaakt’, donderdag 20 juni van 16.30-18.00 bij CIRCL.

 

Zaken als klimaatverandering gaan ons allemaal aan. We doen wat we (makkelijk) kunnen, zoals afval scheiden, of minder vlees eten. Maar hoe ga je gevoelsmatig met dit thema om? En, doe ik er voldoende aan, in werk en privé?
Als je heel druk bent kom je vaak niet toe aan je gevoel: dat is heel menselijk. Maar wist je dat de mens op zenuwstelsel niveau zo gemaakt is dat we pas echt goed kunnen voelen als er rust en ruimte voor verbinding is?

Masterclass

In de interactieve masterclass ‘De innerlijke (klimaat)tijger ontwaakt; van verdoofd zijn naar liefdevol en duurzaam in actie komen voor klimaatverandering:
  • Leer je wat de bevries/verdoofd reactie is op grote vraagstukken en hoe het werkt in je lichaam en je hoofd als je te druk bent om te voelen
  • Ervaar je hoe je deze reactie kunt herkennen in jouw zenuwstelsel en welke overtuigingen daarbij horen
  • Oefenen we samen om uit deze modus te komen en te ervaren welke actie energie dan vrijkomt.

 

Voor wie is deze masterclass? 

Mensen die nieuwsgierig zijn om dit mechanisme te onderzoeken. Mensen die de omvang van de klimaat- problematiek onder ogen zien en daarnaar handelen of meer willen handelen.

Over de spreker: Leonie Stekelenburg, Partner Mindfulbizz

Leonie Stekelenburg heeft een achtergrond in duurzaamheid en innovatie management. Sinds het lezen van de Club van Rome rapporten in 1995 weet ze: dit thema is mijn missie. Via strategie consulting, system dynamics, psychologie, gedragsverandering, TheoryU, Mindfulness, Lichaamswerk en Trauma is ze ± 25 jaar onderweg met de vraag ‘hoe komen we collectief tot verandering voor een leefbare aarde’. Ze is founding partner van Mindfulbizz, dat sinds 2014 op de Zuidas actief is met trainings-, leiderschaps- en verander programma’s aanbieden met een basislaag van neuroscience en Mindfulness: om de business shift naar People Planet Profit Purpose te ondersteunen.

Voor meer informatie over het werk van Mindfulbizz: https://www.mindfulbizz.nl