Een toprestaurant met eigen radiozender, aan de rand van de Zuidas en toch midden in de natuur. Dat moet een bijzondere plek zijn. Maar voor Ferry van Houten, eigenaar en chef van Het Bosch, was het nog niet genoeg. Daarom bedacht hij Waterfront Chill & Groove, waar hoogwaardige beats en dito bites samenkomen op een loungebank.

Wie vanaf de Zuidas richting De Schoen gaat en nog een stukje doorloopt, komt uit op een onwaarschijnlijk mooie plek. Waar je over het water van de Nieuwe Meer uitkijkt naar het Amsterdamse Bos. Daar aan het water ligt Het Bosch, al 37 jaar het restaurant van chef Ferry van Houten, een restaurant voor ‘fine dining’.

Bij Het Bosch gaat het niet alleen om eten. Muziek speelt op de achtgrond altijd een rol. Maar één keer per jaar voert de muziek de boventoon. Tijdens Waterfront Chill & Groove, een lounge-event aan het water op het terras van zijn restaurant.

Eten in combinatie met groovy muziek

“De basis van dit event is goed eten in combinatie met groovy muziek”, legt Ferry uit. “In het weekend voordat Amsterdam op zomervakantie gaat, veranderen we het terras in één grote loungeruimte. Gasten kunnen plaatsnemen op de loungebanken, poefen en aan bartafels. Maar je kunt ook aanmeren met je eigen boot, of als je een VIP-ticket hebt, plaatsnemen aan de speciale tafels.”

Wil je meer weten over het ontstaan van dit festival? In ons nieuwe ZUIDAS. magazine staat het gehele interview, dus scoor een exemplaar van dit mooie lifestyle magazine! Overal te vinden op openbare locaties op de Zuidas.

Waterfront Chill & Groove 2018
20 en 21 juli 2018

Entreetickets
Regular all-inclusive € 125,-
Inclusief amuses, 5-gangen ‘swinging’ menu en open bar-arrangement

VIP all-inclusive € 150,-

Inclusief amuses, champagne-ontvangst en 5-gangenmenu aan eigen tafel, met service

Kaarten en meer informatie via www.hetbosch.com