Read in: English

Interieurwinkel Total4Living aan de buitenrand van het Gelderlandplein, verhuisde in april drie deuren naar links. De nieuwe zaak is twee keer zo groot en heeft tien sfeerkamers. Hier kun je rondkijken, lekker gaan zitten met een kopje koffie, je laten inspireren en ontdekken welke inrichting het beste bij jou past.

Als we door de fraaie zwartstalen pui bij Total4Living naar binnen stappen, blijkt het gezellig druk te zijn. Alle vier interieurontwerpers, Ilona, Britte, Kevin en Hiske zijn bezig om bezoekers van alles te laten zien. En laten te voelen, want de gordijnen, de meubels en de nieuwe behangsoorten zijn het aanraken waard. Rijke, weelderige stoffen als velours zijn een trend en de nieuwe behangsoorten hebben prachtige texturen.

“Sinds de verhuizing hebben we veel meer aanloop,” vertelt Ilona even later als er iets meer rust is. “We zitten nu op de begane grond en mensen komen heel makkelijk naar binnen om rond te kijken. Vergeleken met de oude zaak zijn we in grootte meer dan verdubbeld en er zijn twee keer zo veel merken.”

Lees het complete interview in ons magazine; ZUIDAS. magazine ligt op veel openbare gelegenheden en in horeca op de Zuidas.

Read in: English