Wel over een GVB beschikken, maar geen tijd hebben om te oefenen? Dat is heel erg herkenbaar. Daarom organiseren Barbara Peek en ZUIDAS. magazine voor alle Zuidas-golfers van HCP 30 tot en met 54 op dinsdag 23 april 2019 een 2,5 uur durende super clinic.

Vraag aan Barbara waarom zij in samenwerking met Golfcentrum Amsteldijk een super clinic heeft ontwikkeld en je krijgt te horen dat het voor veel zakenmensen vaak onmogelijk is om naast hun drukke werkzaamheden ook nog tijd vrij te maken voor golf.

Oefenen!

“Veel zakenmensen hebben ooit hun GVB gehaald, omdat dit altijd goed op je CV staat en ook van pas kan komen als ze worden uitgenodigd door een relatie voor een golftoernooi. Maar als zij dan ingaan op de uitnodiging om mee te doen komen ze er al gauw achter dat ze misschien toch even hadden moeten oefenen. Niet vreemd, golf is immers geen makkelijke sport om te leren, zowel fysiek als mentaal.”

Ben je een Zuidasser en wil je uitgenodigd worden voor deze super clinic, laat het weten via aan zuidasgolf@zuidasmagazine.com en wij zorgen ervoor dat je een uitnodiging krijgt voor deze super clinic.

De kosten bedragen 75 euro per persoon inclusief drankjes en fingerfood. Het aantal plaatsen is beperkt tot 36 personen, dus wees er snel bij.

Lees het complete interview in ons magazine; ZUIDAS. magazine ligt op veel openbare gelegenheden en in horeca op de Zuidas.