Een eigen musical op en over de Zuidas. Toch best cool, niet dan? De kaartverkoop van musical ‘Safaripark Zuidas’ is nu van start gegaan, de premiere is op vrijdag 2 november in Circl

Daarna zal het theaterstuk vijftien keer op verschillende plekken op de Zuidas worden opgevoerd. Veel gebouwen zoals het Schoengebouw en Circl beschikken over auditoria en congreszalen die uitstekend geschikt zijn voor diverse theaterproducties.

Het stuk schetst een humoristisch beeld van het hectische leven in een nieuwe wijk in Amsterdam dat ook wel de Nederlandse Wallstreet wordt genoemd. De hoofdrollen worden vertolkt door Janke Dekker en Max van der Burg.

Maakt geld gelukkig?

Centrale vraag van deze nieuwe theaterproductie is: waar worden we nu echt gelukkig van? Van een vette bankrekening of van een middag luieren in de zon. En open jij dat mailtje van je baas nou wel of niet als het al elf uur ’s avonds is? Aardig relevant voor de Zuidassers!

Schrijvers van Safaripark Zuidas zijn schrijfster en columniste Roos Schlikker (Het Parool, LINDA, Huisje boompje beest) en theatermaker Erris van Ginkel. Dit duo was eerder verantwoordelijk voor de theaterproducties Soof de musical, Dansen met de Vijand en Hart tegen Hart. Van Ginkel is ook de regisseur van Safaripark Zuidas.

FOTO: ISABEAU BOSSCHER