Tijdens de Open Toren Dag Amsterdam zijn bezoekers van harte welkom in torens waar je kunt genieten van het uitzicht over heel Amsterdam. Ook op de Zuidas kun je het dak op…

ABN AMRO

Het ABN AMRO hoofdkantoor behoort, met een hoogte van 105 meter en 24 verdiepingen, tot één van de hoogste gebouwen van Amsterdam. Het kantoorgebouw werd ontworpen door het architectenbureau Pei Cobb Freed. In 1999 werd het opgeleverd en in gebruik genomen.

De toren is vrij toegangkelijk. Daarnaast kun je je zich aanmelden voor kunst- en architectuurrondleidingen. Deze vinden plaats van 12:30 tot 13:30 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. Per rondleiding is er ruimte voor 15 bezoekers.

Klik je hier aan

Nadat je de hoogte in bent geweest kun je meteen door naar Circl Restaurant waar je gratis workshops, proeverijen en masterclasses kunt volgen. Kom langs en ontdek hoe je een beetje circulariteit in de eigen keuken kunt toepassen met een masterclass wecken & fermenteren, workshop kombucha brouwen of een heerlijke theeproeverij.

CIRCL, het circulaire paviljoen van ABN AMRO

 

ABN AMRO

Naast het ABN AMRO hoofdkantoor kun je tijdens de Open Toren Dag een bezoek brengen aan Circl; het circulaire paviljoen van ABN AMRO. Laat u verrassen, inspireren en luister hoe Circl de reis naar de circulaire economie heeft omarmt en de kennis die hier is opgedaan deelt en doorgeeft.

Ook hier kunt u een rondleiding volgen van 12:30 tot 13:30 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. Per rondleiding is er plaats voor maximaal 20 bezoekers.

Kijk voor alle torens op https://opentorendag.nl