Op zaterdag 21 maart 2020 kan je weer grote hoogtes bereiken tijdens Open Toren Dag. In Amsterdam zijn in totaal 21 torens te bezoeken. Zuidas doet ook een duit in het zakje met 4 opengestelde torens.

Programma

Van 10.00 tot 16.00 uur zijn de torens van ABN AMRO, Crowne Plaza Amsterdam, The Edge en de Vrije Universiteit Amsterdam gratis toegankelijk. Wil je weten wat er in Zuidas allemaal gebeurt? Bekijk dan de maquette op de 23ste verdieping van ABN AMRO. We geven je uitleg over alle ontwikkelingen die je uit het raam ziet.

Bij de VU kunt u het carillon, de boekendepots en het dakterras bezoeken.

Bij de VU kunt u het carillon, de boekendepots en het dakterras bezoeken.

 

Carillon, architectuur

Bij de VU kan je het carillon, de boekendepots en het dakterras bezoeken. Daarnaast organiseert ABN AMRO op dezelfde dag een kunst- en architectuurrondleiding en kan je tijdens een bezoek meer te weten komen over het bijzondere, circulaire paviljoen van de bank, Circl. Voor deze extra rondleidingen moet je je wel even aanmelden. Dat laatste geldt ook voor nhow Amsterdam RAIhotel dat voor de eerste keer meedoet en voor de Marathontoren aan de rand van Zuidas. Aanmelden kan vanaf 8 maart 12.00 uur.

Bron: https://zuidas.nl