Het grootste hotel van de Benelux, nhow Amsterdam RAI, is geopend. Het viersterren hotel – direct aan de Ring A10 op het terrein van beurscomplex RAI en aan de rand van de Zuidas – bestaat uit 650 kamers, verdeeld over 24 verdiepingen. De stapel van drie driehoeken is van verre te herkennen.

Net zoals de nhow-hotels van de NH Hotel Group in Berlijn (muziek), Milaan (mode) en Rotterdam (architectuur) heeft het nhow in Amsterdam ook een eigen thema. Amsterdam wordt ‘on air’, met een tv-studio op de bovenste verdieping, een galerie, beeldentuin en natuurlijk een skybar op 91 meter hoogte.

nhow RAI Hotel

nhow Amsterdam RAI

nhow staat bekend om bijzondere design- en lifestylehotels van de hand van beroemde architecten. Het kamerontwerp in Amsterdam is geïnspireerd op de zes windstreken waar de hoeken van het gebouw naar wijzen: zuid, oost, noord, zuidwest, zuidoost en noordwest. Thema’s rondom de Gouden Eeuw in Amsterdam als commercieel centrum van Europa worden er gecombineerd met bekende internationale symbolen.

Bekijk hier het filmpje.

Website: https://www.nhow-hotels.com/nl/nhow-amsterdam-rai/

Bron: https://www.bright.nl

Discover your crocodile accessories

DE LA HAYE Collection ontwerpt en produceert handgemaakte exclusieve tassen en accessoires, uitsluitend van exotisch leer.

Ontwerpen van DLHC worden gekenmerkt door eenvoud en elegantie, met aandacht voor draagbaarheid en perfecte afwerking. De focus op exclusiviteit vereist veel handwerk en vakmanschap.

[advertentie]