Het leven in hectisch. En dat geldt zeker voor het leven op de Amsterdamse Zuidas. Om overeind te blijven in die dagelijkse hectiek, geeft Meike van Tilburg 4 april in de Circl de masterclass ‘Natuurlijk Leiderschap’.

Overdag een veeleisende baan en ’s avonds ook een volle agenda. We willen een goede werknemer/werkgever zijn en daarnaast ook een lieve partner, ouder, vriend of vriendin. Geweldige intenties waar ook nog een een hoop voldoening uit te halen is. Maar soms lukt het niet. Het snelle leven leidt ons – vaak ongemerkt – weg van onszelf, weg van datgene wat waardevol voor ons is. En dan doen we dingen die ons eigenlijk meer energie kosten dan dat ze opleveren.

‘Wat wil ik?’

We willen graag voldoen aan alle verwachtingen. Maar omdat alles continu verandert, is dat best lastig. Het is dan handig om steeds ‘aligned’ te blijven met jezelf.  Te weten wat jouw inspireert en energie geeft. Want de omgeving trekt aan je en regelmatig is dat niet allemaal in dezelfde richting. En soms ook niet in lijn met jouzelf. Stel jezelf dan de vraag: ’Wat wil ik? Wat is nu wijs, waardevol, goed, om te doen?’.

Meike van Tilburg geeft een lezing rondom het belang van MIndfulness.

Meike van Tilburg geeft een lezing rondom het belang van MIndfulness.

Pauzemoment

In alle hectiek nemen we te weinig de tijd om stil zijn, stil te staan. Letterlijk of figuurlijk een pauzemoment in te lassen. En toch is dat een waardevolle investering. In jezelf. En daarmee is het net als met het zuurstofmasker in het vliegtuig; zorg eerst voor jezelf om daarna nog beter voor anderen te kunnen zorgen.

Masterclass

Deze masterclass is zo’n moment. Je krijgt inzicht in wat er bij jou bewust of onbewust gebeurt, in de hectiek, in interactie met je omgeving. Met informatie over de werking van het brein en de mens als onderdeel van de natuur. En je ervaart welke keuzes je zelf hebt. Je gaat naar huis met praktische tools die je helpen om vaker even stil te staan. Verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, te midden van alle hectiek. Om weer te handelen vanuit authenticiteit. Vanuit natuurlijk leiderschap.

 Datum: donderdag 4 april

Tijd: 17.00-18.00 uur

Lokatie: Circl

Opgeven voor de Masterclass klik hier.

Wil je meer weten over Mindfulbizz kijk dan even op de site: www.mindfulbizz.nl

Meike van Tilburg geeft de lezing Natuurlijk Leiderschap.

Meike van Tilburg geeft de lezing Natuurlijk Leiderschap.