Read in: English

Voor de derde uitgave van ZUIDAS. magazine hebben we zes vrouwen geïnterviewd over hun passie en hun carrière. Wat drijft hen om voor het hoogst haalbare resultaat te gaan? Vandaag trappen we af met Martje Statema, Chief Operations Operator bij The Office Operators.

Martje Statema

Martje Statema FOTO: OONA MAKES PICTURES

Voor Regus opende Martje Statema de ene na de andere vestiging, tot in Panama aan toe. Sinds 2013 is ze Chief Operations Operator bij The Office Operators en toch kan een klacht haar nog altijd echt raken. “Iedereen in mijn omgeving weet het dan wel, ja. Ik noem het maar passie. ”

De vissenkom van de klant die weg een weekje weg is, schoonmaken, zodat het water niet troebel wordt. Of de paraplu klaarzetten als het regent en de klant daar zelf niet aan gedacht heeft. Als verhuurder van flexibele kantoorruimte koppelt The Office Operators daar ook ondersteuning aan. “Exceptionele service om het leven van onze klanten leuker te maken, dat is onze toegevoegde waarde,” vertelt Martje in ZUIDAS. magazine #3.

Panama

“Ik werd gevraagd om een nieuwe vestiging van 2.000 vierkante meter in het WTC in Panama Stad op te zetten. Toen ik er aankwam, bleek er helemaal niets te zijn geregeld en moest ik werkelijk alles zelf doen, zonder dat ik een woord Spaans sprak. Dan kun je twee dingen doen: je zegt ‘ik kan het niet’ of je maakt er het beste van. Faal je, dan kun je altijd nog zeggen: ik heb niet gezegd dat ik dat kon. Maar het staat er nog steeds hoor en ik heb het neergezet.”

Lees het complete interview in ons magazine; ZUIDAS. magazine ligt op veel openbare gelegenheden en in horeca op de Zuidas. 

Read in: English