Heb jij het altijd koud terwijl je collega het warm heeft? Of heb je last van die felle tl-verlichting en werk je liever met wat gedimd licht? In het nieuwe EDGE Olympic, het voormalige Olympic Plaza kun je na de kantoorrenovatie zelf bepalen hoe hoog je de temperatuur zet en of je in fel licht wilt werken of niet.

EdgeTechnologies van OVG Real Estate zet een flink staaltje techniek neer met de renovatie van het oude kantoorpand. EDGE Olympic beschikt over een digitale infrastructuur die apparatuur en werknemers verbindt met één cloudplatform. Met een smartphone-app kunnen werknemers zelf het licht en de temperatuur van hun werkplek regelen. Ze kunnen de technologie ook gebruiken om toegang te krijgen tot het gebouw en om hun collega’s en beschikbare vergaderruimtes te vinden, zo staat te lezen op duurzaambedrijfsleven.nl.

Herontwikkeling in plaats van sloop

Naast gebruikerservaring is er ook aandacht voor duurzaamheid. In plaats van sloop is er gekozen voor herontwikkeling. Daarnaast is er ingezet op hergebruik. Zo dient het oude natuursteen nu als vloer op de begane grond. Ook zijn circulaire producten en systemen geïntroduceerd.