Instimatch Global, het nieuwe digitale netwerk voor institutionele geldmarktleningen, heeft een kantoor geopend in Amsterdam. Roel Schuring is aangesteld als hoofd van de vestiging en is verantwoordelijk voor sales in Nederland en België.

Schuring heeft zich eerder als senior trader beziggehouden met rente- en geldmarktproducten. Hij heeft meer dan 15 jaar lang institutionele klanten bediend als senior sales executive bij ABN Amro en meest recent bij ING Bank. Schuring heeft een MSc in Financiële Economie, behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, en heeft een titel in Financial Risk Management (FRM).

Logische stap voor Instimatch Global 

Roel Schuring: “Ik heb altijd een sterke interesse gehad in de mechanismen van de financiële markten en het toepassen van nieuwe technologieën, en zag onmiddellijk hoe overtuigend de propositie van Instimatch Global is voor de uiteenlopende typen institutionele klanten die ik vele jaren bediend heb. Nederland staat open voor technologische innovaties en daarom is het een natuurlijke stap voor Instimatch Global om haar business uit te breiden. In de komende weken zullen we flink aan de weg timmeren om hier onze business op te bouwen als onderdeel van ons digitale Europese geldmarktnetwerk. We zijn vrij direct in onze werkwijze, bijvoorbeeld op het gebied van onboarding, en we nodigen de firma’s in de geldmarkten graag uit om ons uit te proberen.”