restaurant De Nieuwe Poort Zuidas

De Nieuwe Poort

De Zuidas is al lang geen saai kantorengebied meer. Er gebeurt veel meer in dit bruisende en zwaar in ontwikkeling zijnde stuk van Amsterdam. Steeds meer horecaondernemers weten de weg naar het zakelijk district te vinden. Hierdoor wordt het aantrekkelijker om na een lange kantoordag nog even gezellig te borrelen met collega’s of om af te spreken met vrienden of familie om in de buurt iets te gaan eten. Wil je weten welke restaurants nieuws zijn en op dit moment erg hot zijn? Dan moet je echt even verder lezen…

Interessante mensen

Je vindt er inspiratie en ontmoet interessante mensen, maar lekker lunchen kun je er ook, in De Nieuwe Poort. In de keuken werken de chef-koks met leerlingen, vluchtelingen en mensen die een achterstand in hun leven hebben opgelopen. De Nieuwe Poort zit in het Viñoly Zuidas, Claude Debussylaan 2. Geopend van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 23:00 uur.

Foodcourt

Market 33 Zuidas

Market 33

Market 33’s is een communiteit  van voedselliefhebbers en dat is te zien in de variëteit. Omdat de gelegenheid de hele dag geopend is, is Market 33 de perfecte spot om af te spreken met collega’s of met vrienden voor een lunch of diner. Ze hebben een uitgebreide kaart met gezonde maaltijden, fantastische smaken en allemaal gemaakt met verse ingrediënten. Market 33 zit op de Claude Debussylaan 33 en is in het weekend gesloten. 

Circl

Circl

Circl

Debatplaats, kennisbank, leerschool, netwerkplek, oefenruimte – Circl is het allemaal. Maar je kunt er ook terecht voor diner, lunch of een informele borrel. Je gaat er op culinaire ontdekkingsreis in de wereld van circulair eten en drinken; een extreme vorm van duurzaamheid waarbij alles wat verbruikt wordt opnieuw wordt ingezet. En vergeet de rooftopbar niet! Circl opent iedere dag om 8 uur, de rooftopbar om 11 uur. Op zondag zijn ze gesloten. Gustav Mahlerplein 1B.

Proeflokaal

Amsterdams Proeflokaal Zuidas

Amsterdams Proeflokaal

De smeltkroes van smaken die Amsterdam rijk is, dat presenteert het Amsterdams Proeflokaal. Van traditionele Amsterdamse gerechten tot internationale smaken die de afgelopen eeuwen hun weg hebben gevonden naar onze hoofdstad. Je vindt het op het vernieuwde Stadionplein, nummer 300 en kunt er terecht voor vergadering, presentatie, kookworkshop, diner, brainstorm of een borrel. 

Zelf koken

kookworkshop Nine

Nine

In een ontspannen sfeer genieten van lokale producten die op een unieke wijze worden gepresenteerd, dat is restaurant Nine. Je kunt er terecht voor een lunch, een borrel, maar ook voor een kookworkshop in de kookstudio van het restaurant. Arnold Schönberglaan 9, geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 21:30 uur.

 

Good taste

A Deauville Restaurant Zuidas

A Deauville

Met een verwijzing naar de Franse cultuur wil à Deauville vooral een ode brengen aan gastvrijheid en goede smaak. Direct bij de entree van het Atrium vind je de espressobar, het restaurant waar je voor de lunch terecht kunt en de bistro voor wie ’s avonds wil aanschuiven. Strawinskylaan 3003.

 

 

 

Hou deze site in de gaten voor updates van alle hotspots op de Zuidas!