Read in: English

De regie over je eigen gezondheid, dat willen mensen graag. Dokter Marguerite van Randwijck van Holland Health Clinic schrijft in deze column over de effecten van onze leefstijl op ons lichaam.

We laten onze auto’s elk jaar keuren en regelmatig brengen we een bezoekje aan de tandarts, maar we kloppen pas bij de huisarts aan zodra we twijfelen aan onze gezondheid of zelfs pas als er echt iets mis is. Met een jaarlijkse ‘health check’ kun je je gezondheid en belangrijke biomarkers zoals schildklierfunctie, cholesterol en glucose in de gaten (laten) houden, waardoor je hopelijk nog lang fit en gezond blijft.

Holland Health Clinic biedt een health check met een holistische benadering: je wordt zowel fysiek als mentaal onderzocht. Het medisch team geeft je zo een update van je huidige gezondheid. Want inzicht in het functioneren van lichaam en geest geeft controle over je gezondheid en je energie. Immers, de beste benchmark van jouw gezondheid ben jezelf. Maar dan je moet je deze markers wel regelmatig meten….

Gezondheidswinst

Stress, voeding en beweging hebben groot effect op ons lichaam. Inmiddels weten we dat veel ziektes op lange termijn ontstaan door leefstijl. Deze kun je vaak voorkomen. Bij Holland Health Clinic schetsen we een totaalbeeld van jouw gezondheid zodat je op tijd actie kunt ondernemen om gezondheidswinst te behalen. De Health Check kun je zo ook gebruiken als eye-opener, omdat je bewuster bezig ben geweest met het kijken naar verschillende aspecten van je eigen gezondheid.

Bij de 360 graden Health Check kijkt jouw preventiearts samen met specialisten op het gebied van voeding, beweging en psychologie, naar diverse aspecten van jouw lichaam en geest: een multidisciplinaire aanpak. Holland Health Clinic geeft inzicht in je gezondheid en begeleidt je actief en effectief naar een gezonde levensstijl. En voor al jouw medische vragen op het gebied van preventieve gezondheid en leefstijlinterventie staat een panel van gespecialiseerde artsen en specialisten voor je klaar.

Holland Health Clinic nu open in de Health Corner van het WTC (Toren B) & Amsterdam Zuid:
Jan van Goyenkade 11
T 020 210 1230

Boek nu jouw Health Check:  € 395,-

Read in: English