Intermezzo speelt handig in op de vraag die leeft op de Zuidas: grote vraag naar huurwoningen en dan met name voor expats. Dus worden er niet alleen huurwoningen in de vrije sector aangeboden, je kunt er ook een expat-pakketje bij bestellen. 

Morgen, donderdag 6 september, houdt Verhuurteam Intermezzo ‘open etage’. Dat betekent dat de gehele zesde etage open is voor bezichtiging. Van de 35 beschikbare woningen in de prijscategorie van € 1.140,- en € 3.025,- per maand (excl. servicekosten à € 65 per maand inclusief stookkosten), zijn er inmiddels zes verhuurd, vier in optie en nog 25 beschikbaar.

Expat-pakket: vloer en gordijnen

Omdat de kans groot is dat een woning verhuurd zal worden aan een expat, biedt Intermezzo dus een expat-pakket aan. Dit houdt in dat er een vloer en gordijnen geregeld worden (uiteraard zelf gekozen) vóór de nieuwe bewoner de sleutel krijgt. Tevens bestaat de mogelijkheid een wasmachine en een droger te huren. Ook die worden dan uiteraard geplaatst. 

intermezzo wonen zuidas balkon

Een van de balkons van de beschikbare huurwoningen in Intermezzo.

Om een goed beeld te krijgen ven de diverse appartementen, wordt er morgen dus geen open huis gehouden, maar open etage. Het gaat maar om twee uurtjes: van 17.00 tot 19.00 uur aan de Gustav Mahlerlaan 68A. Das wel echt heel erg hartje Zuidas!

Wil je toch van te voren iets meer informatie hebben? Dan kun je contact opnemen met Verwey Vastgoed: 0207470201 of Eefje Voogd Makelaardij: 0203050560.