Read in: English

‘When you massaged me I saw the light’, schrijft Jack Black. En Pharrell Williams: ‘My body thx U’. Will.I.Am tenslotte: ‘You have magic hands!’ Alle drie hebben ze het over Esther van der Plas. Sinds haar studie in de VS masseert ze tal van artiesten; dit jaar opende ze op de Zuidas de derde vestiging van haar massage company Doctor Feelgood.

ESTHER VAN DER PLAS

Esther van der Plas. FOTO: OONA MAKES PICTURES

‘Heb je weer een zaak geopend? Ik ben trots op je’, zegt Bryan Ferry (Roxy Music) tegen Esther als hij voor optredens in Nederland is. Want echt elke celeb is door Esther van der Plas wel onder handen genomen: van Bruno Mars, Lionel Richie, Paul McCartney, Bruce Springsteen, John Mayer, Justin Bieber en Rihanna, tot De Jeugd van Tegenwoordig en Nick & Simon.

Gestreste mensen

“Ik zat ooit in het vliegtuig naar de Verenigde Staten en zag zoveel gestreste mensen om mij heen. Mijn gedachte was dat zij zich met massage veel beter zouden voelen.” Ze reisde op dat moment haar vader achterna. “Ik kwam in Taos, New Mexico, terecht, waar ik vijftien jaar heb gewoond en veel bijzondere mensen tegenkwam: Sting, Julia Roberts, Paul Simon, Dennis Hopper, de cast van Friends.”

“Het is een super uitdaging om mensen die het beste uit zichzelf willen halen en op een hoog niveau presteren, te kunnen laten ontspannen. Ik wil heel erg graag iets doen in dit leven met een diepere betekenis. Dat is voor mij massage. Ik word er heel erg blij van en het geeft mij energie. En ik kan er het verschil mee maken. Als Lionel Richie in Nederland is, zegt hij: get me my Esther!”

Lees het complete interview in ons magazine; ZUIDAS. magazine ligt op veel openbare gelegenheden en in horeca op de Zuidas.

Eerder kwamen Martje Statema, Willemijn O’Connor, Marleen Evertsz  en Janine en Anna Uittenbosch aan bod.

Read in: English