Sinds 2016 organiseert een groep muziekliefhebbers uit Buitenveldert in de zomer de openluchtconcerten in het Amstelpark. Maar vanaf  eind vorig jaar worden er door dezelfde muzikale groep ook op een andere groene plek in Amsterdam Zuid concerten georganiseerd; in de (verwarmde!) kas van de Botanische Tuin Zuidas. 

De alweer laatste van de serie van ‘Dichtbij in de kas’ vindt zondag 7 april plaats, van 14.30 tot 15.30 uur en wordt opgeluisterd door een ouwe getrouwe; Molino trio, viool, altviool & gitaar. Ze gaven anderhalf jaar geleden een concert in het Amstelpark tijdens een regenachtige zondag in oktober. Het kwam met bakken uit de hemel, maar ze speelden dapper door. Het trio legt zich toe op vroeg romantisch repertoire maar speelt ook hedendaags klassiek werk. Werken van O. van den Aardweg, F Carulli, L. von Call en J. Kreutze. Het Molino trio bestaat uit: Linda Lopes Cardozo (viool), Gosse van Woudenberg (altviool), Otto van den Aardweg (gitaar).

 

Reserveren

Om zeker te zijn van een zitplaats in de Wintertuin vraagt de organisatie om vooraf plaatsen te reserveren. Dat kan door te klikken op RESERVEREN

Meer informatie:
Anja Timmermans – 06 44 07 99 06
Saskia van de Ree – 06 52 46 34 79

Kijk hier voor meer informatie.

Botanische Tuin Buitenveldert. Foto: Caroline Vlietstra

Botanische Tuin Buitenveldert. Foto: Caroline Vlietstra