Read in: English

Heb je ze al gezien, de menshoge vraagtekens langs de De Boelelaan Midden? Die staan daar natuurlijk niet voor niks…

Gemeente Amsterdam Zuidas is begonnen met de voorbereidingen van de herinrichting van de De Boelelaan Midden (gelegen tussen de Beethovenstraat en de Parnassusweg) en iedereen mag meedenken. Bewoners van deze laan of omwonenden kunnen meebepalen hoe de buurt eruit komt te zien. Momenteel wordt er gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van de groenstrook tussen de De Boelegracht en de De Boelelaan midden, en daarbij hoort de Gemeente Amsterdam Zuidas graag ieders ideeën. Er groeit nu gras en sommige delen zijn nog in gebruik als bouwterrein, maar de groenstrook zal helemaal opnieuw worden ingericht. Over hoe het eruit komt te zien, kan worden meegedacht en meegepraat. Samen met de buurtgenoten kan iedereen ideeën over hoe de groene oever langs de De Boelelaan eruit gaat zien delen met de Gemeente. Dit kan je doen via een speciale app.

Denk mee over de groene over van de Boelelaan.

Denk mee over nieuw groen langs De Boelelaan.

Hoe werkt het?
Vanaf afgelopen maandag 24 augustus 2020 is de Opp App het gesprek over de toekomstige groene oever in het midden van de De Boelelaan begonnen. Gedurende drie weken – tot en met maandag 14 september 2020 – kun je hier je mening of wens achterlaten en het gesprek aangaan. Je kunt de app downloaden op je telefoon en als je je wens kenbaar maakt, ook de wensen van de andere buurtbewoners zien.

 

Stap 1: Download de Opp app uit de voor je relevante appstore.
Stap 2: Voer de Oppcode in. De Oppcode is: boelelaan
Stap 3: Bij het installeren van de app, accepteer je dat je notificaties wilt ontvangen. Zet deze op AAN. Je kunt uiteraard het geluid uitzetten. Je bent nu klaar voor deelname.

Een paar tips

  • Verwijder de app niet van uw telefoon, anders ben je ook je eigen reacties kwijt.
  • Mocht de app een keer blijven ‘hangen’, sluit de app dan volledig af en start deze nogmaals op. Soms helpt het om van de wifi over te stappen naar 4G, als de wifi-verbinding niet heel stabiel is.

    Meer informatie

    Kijk hier voor meer informatie en uitleg over de app. Heeft u vragen over het downloaden, inloggen of over het gebruik van de Opp App? Neem dan contact op via contact@zuidas.nl.

Read in: English