Het grote advocatenkantoor CMS heeft deze week feestelijk zijn nieuwste vestiging, op de Zuidas, geopend. Dit ging gepaard met een expert meeting, dat een jaarlijks terugkerend event gaat worden in ons zakelijke hart van Amsterdam.

Het event vormde met een drietal expertsessies de start van een jaarlijks terugkerend programma waarin CMS haar specifieke sectorbenadering en diepgaande kennis van de markt belicht, steeds aan de hand van actuele thema’s. Dit jaar zijn de sectoren TMC, Real Estate en Banking & Finance aan bod gekomen. Key note speaker op het event was Farid Tabarki, trendwatcher en columnist van Het Financieele Dagblad.

De verschillende expertsessies werden gehost door CMS partners Katja van Kranenburg (TMC), Femke Stroucken (Real Estate) en Marc van Zanten (Banking & Finance), in samenwerking met klanten Axveco/Olivier Rikken, Ortec Data Services/Lex Knape en BFI Global/Jan Adriaanse.

Expert meeting CMS op Zuidas

Wij zijn CMS, het zesde advocatenkantoor ter wereld. 1000 partners. 4500 juristen. 40 landen. 71 vestigingen.

“Als je frontrunner wilt zijn moet je zorgen dat je zelf onderdeel bent van de verandering” aldus Katja van Kranenburg. “Daarom zijn wij samen met Ortec in een pilot met IBM Watson gestapt. Wij zijn daarmee het eerste advocatenkantoor in Nederland dat werkt met Watson. Met de pilot onderzoeken we of bepaalde werkzaamheden die advocaten nu nog zelf doen, door artificial intelligence kunnen worden vervangen. Hiermee dragen wij bij aan ontwikkelingen die klanten toegang geven tot grondige analyses die minder tijd en geld kosten.”

Meer advocatenkantoren naar de Zuidas?