Read in: English

Mondzorg en cosmetische geneeskunde in één praktijk. Het is misschien geen voor de hand liggende combinatie en toch denk je daar anders over na het lezen van het verhaal van Rogier Holtz en Floor Claus, esthetisch artsen.

CLAUSHOLTZ Aesthetics is hun succesvolle kliniek aan de Paulus Potterstraat in Amsterdam-Zuid. In oktober opent een tweede locatie bij Mondzorg Praktijk Zuidas in het WTC-gebouw aan de Strawinskylaan.

Niet iedereen zal zich ervan bewust zijn, maar het gebruik van botox, een vitamine boostershot of huidverstrakking met bijvoorbeeld de Profhilo 5 point facelift is meer en meer mainstream aan het worden. Als het namelijk goed gebeurt, ziet de omgeving niet dat je een behandeling hebt ondergaan, maar zie je er gewoon goed, uitgerust en frisser uit. En dat is precies waar CLAUSHOLTZ aesthetics voor staat: less is more.

Less is more

Rogiel Holtz en Floor Claus. FOTO: KATJA MALI

Zo voelt de praktijk aan de Paulus Potterstraat ook (aan de nieuwe locatie werd nog hard gewerkt aangezien deze opent rondom uitkomen van dit magazine-red). CLAUSHOLTZ Aesthetics is een gerenommeerde cosmetisch geneeskundige kliniek, gespecialiseerd in injectables, anti-aging, ooglidcorrecties en huidtherapie.

De kliniek staat bekend om de subtiele behandelmethode en natuurlijke resultaten. Dat subtiele is doorgevoerd in de inrichting van het prachtige pand: minimalistisch maar stijlvol. Er klinkt heerlijke muziek in de wachtkamer en op tafel liggen luxe lifestyle magazines. Tijdens het wachten krijg je een lekkere kop thee of koffie van de assistente.

Lees het complete interview in ons magazine; ZUIDAS. magazine ligt op veel openbare gelegenheden en in horeca op de Zuidas.

Read in: English