Read in: English

Bedrijven zorgen tegenwoordig niet alleen financieel goed voor het personeel, ook aan de innerlijke mens wordt steeds meer aandacht besteed. Teambuilding, mindfulness, yoga, maar ook (individuele of team-) coachingstrajecten worden vaker en vaker aangeboden. Bij Breakpoint Coaching weten Marc Duncker en Jelle Boers er alles van hoe belangrijk het is dat werknemers goed in hun vel zitten. “Pas dan komt het beste in de mens naar boven!”

Je bent niet helemaal gelukkig in je werk. Presteert niet naar behoren en je twijfelt of je nog wel op je plek zit bij het bedrijf. Je stelt jezelf de keuze: blijven en er iets van maken of van baan switchen. Een breakpoint in je leven. Opvallend genoeg pakken dergelijke keuzes voor de ene persoon vaak heel goed uit en voor de ander juist niet. Hoe komt dat eigenlijk?

‘Bij ons ga je aan het werk om je te ontwikkelen in een richting die voor jou werkt’

“Dat is precies het antwoord waar je bij ons zelf naar op zoek gaat”, zegt Jelle Boers, direct de spijker op zijn kop slaand. Bij de coachingspraktijk van Jelle en Marc Duncker werk je namelijk vanuit jezelf en niet vanuit de coaches. “Bij ons ga je aan het werk om je te ontwikkelen in een richting die voor jou werkt en de issues aan te gaan waar je tegenaan loopt. Wij stellen alleen de juiste vragen.”

Topsport en coaching

Marc en Jelle zijn allebei volleerd coach en beiden hebben een topsportachtergrond. “Een goede sportcoach laat de speler zelf nadenken, waaróm met een andere aanpak een beter resultaat verkregen wordt. De verbetering komt uit jezelf. Daar bereik je veel meer mee dan iemand iets opleggen zonder het waarom te weten”, verduidelijkt Marc.

Sport is een groot onderdeel van ons programma, samen pijn lijden verbindt’

Twee jaar geleden besloot het tweetal een eigen praktijk te starten. Samen wilden ze het anders gaan doen en voelden zij dat niet alleen topsporters baat zouden hebben bij hun aanpak, maar juist ook het bedrijfsleven.

Lees het complete interview in ons magazine; ZUIDAS. magazine ligt op veel openbare gelegenheden en in horeca op de Zuidas.

Read in: English