Veel kantoren op de Zuidas staan zo goed als leeg. Immers, we werken zoveel mogelijk thuis. Maar hoe vergaat dat thuiswerken jou en speelt je werkgever hier goed op in? Wellicht komt jouw werkgever wel in aanmerking voor de Zo Werkt Het Award 2020. 

Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren,  reikt Zo Werkt Het op 16 maart – precies één jaar na de start van de lockdown – de award  uit voor Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar. Nooit eerder maakten zo veel mensen  tegelijkertijd kennis met thuiswerken als in 2020. Hoewel het van mensen een hoop  aanpassingsvermogen heeft gevraagd, hebben veel bedrijven en organisaties hun  werknemers geholpen om het nieuwe werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te  maken. 

Zo Werkt Het Award

Mensen die thuis kunnen werken moesten hier in korte tijd een fijne en productieve  werkplek creëren. Dit vaak gecombineerd met een partner die ook vanuit huis werkt,  thuisscholing van jonge kinderen én met nieuwe middelen om met collega’s en klanten te  blijven communiceren. Ook de mensen die op locatie moesten werken hebben zich  moeten aanpassen door op andere manieren of tijden naar hun werk te reizen. Gelukkig  hebben tal van bedrijven zich ingespannen om deze nodige aanpassingen voor hun  werknemers te faciliteren. 

De Zo Werkt Het Award 2020  

Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om  werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers, heeft Zo Werkt Het  besloten om deze award uit te reiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar. Een  eervolle award voor werkgevers die het verschil hebben kunnen maken voor werknemers  binnen hun organisatie.

Bijzondere inzendingen  

De winnende werkgevers worden gekozen uit de nominatie-inzendingen van werknemers  door heel het land. Werknemers kunnen hierbij een motivatie geven over de bijzondere  initiatieven binnen hun bedrijf van het afgelopen jaar. Zo heeft de ene werkgever  inspirerende digitale events georganiseerd om de teamspirit erin te houden, een ander  zorgde dat zijn werknemers een deugdelijke inrichting van hun thuiswerkplek ontvingen.  Weer een ander verzorgde met regelmaat voedzame thuislunches voor zijn personeel. 

De Zo Werkt Het Award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel  kleinere startups, als de multinationals kans op de eervolle prijs. Ook zullen er vanuit de  verschillende aangesloten regionetwerken trotse regionale winnaars worden benoemd.  Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert ook kans op een  perfecte city e-bike van Muto! 

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar www.zowerkthet.nl/award en nomineer jouw  werkgever.