Geef maar toe, er zijn twee producten waar de Zuidasser niet zonder kan. Koffie en wijn. Dus daar is Nathalie Wethmar handig op ingespeeld met haar koffie annex wijnbar Baresco. Deze leuke tent is onlangs geopend.

Je kunt er de hele dag terecht. In de ochtend voor een goede kop koffie, tijdens de lunch hebben ze lekker vers belegde broodjes en eind van de middag/avond kun je lekker de dag afsluiten met een goed glas wijn.

Het assortiment wijnen is werelds en bijna allemaal per glas te bestellen. Als je nieuwsgierig bent naar al die wijnen, is het een optie om een wijnproeverij aan te vragen. Deze wordt ook op kantoor verzorgd, dus als de kantoorsfeer een keertje wilt opschudden, is dit misschien best een keer een leuk idee!

Lokale Amsterdamse producten

Baresco werkt voornamelijk met lokale leveranciers voor wat betreft de andere producten dan de wijn. “Wij zijn gek op Amsterdam en al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, daarom werken wij samen met lokale leveranciers. Wij schenken Heineken bier van de tap en flesjes bier van v. Vollenhove & Co, een Amsterdamse brouwerij uit Oost. De koffie komt van Stooker, een Amsterdamse koffiebranderij en voor de verse broodjes en sweet bites werken wij samen met Elise Henry, een food creative uit Amsterdam”, vertelt Nathalie.

Baresco
Beethovenstraat 498
info@baresco.nl
06 15306066

Openingstijden:

Dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur
Woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 23.00 uur