En weer opent een vooraanstaand advocatenkantoor een vestiging op de Zuidas. Dit keer betreft het Bird & Bird. Per 1 januari van het nieuwe jaar is het de bedoeling dat de deuren opengaan. 

Dit ‘kantoor van de toekomst’ in het ITO-gebouw gaat niet de traditionele rol van een kantoor vervullen. Het moet een ontmoetingsplek worden voor collega’s en cliënten. Ook is het de bedoeling dat cliënten, advocaten en de staf producten en diensten samen verder ontwikkelen, zo staat te lezen op Mr Online

Strategische plek voor advocatenkantoor

“Veel van onze cliënten zijn organisaties die een transformatie doormaken die gedreven is door technologie of de digitale wereld.” Dit zegt Marcus Huisman, managing partner van Bird & Bird in Nederland op de website. “Ze bevinden zich in de regio Amsterdam of komen vanuit het buitenland naar Amsterdam. Denk aan de financiële sector, energie, media en tech-bedrijven.”

Met de vestiging op de Zuidas is Bird & Bird dichtbij luchthaven Schiphol gevestigd.

Moeite met het krijgen van nieuw personeel zullen de kantoren op de Zuidas niet hebben aangezien eerder bekend werd dat rechtenstudenten graag aan het werk gaan in deze dynamische omgeving.  Ook krijgt de Zuidas zijn eigen dramaserie met advocatuur als verhaallijn.